Primarul din Huedin acuză Consiliul Judeţean că vrea să îl lase fără sediu VIDEO

Primarul din Huedin acuză Consiliul Judeţean că vrea să îl lase fără sediu VIDEO
Primarul din Huedin acuză Consiliul Judeţean că vrea să îl lase fără sediu. Autorităţile judeţene şi-au trecut în proprietate o fostă unitate militară din localitate, unde urma să se mute primăria Huedin, după ce actualul sediu a fost revendicat de foştii proprietari.

Actualul sediul al primăriei din Huedin este revendicat de o familie de evrei şi, cel mai probabil, va trebui retrocedat. În acest condiţii, primarul Mircea Moroşan a făcut demersuri pentru a primi în proprietate o fostă unitate militară din localitate, abandonată de mai bine de un deceniu. După trei ani de muncă, primarul a avut surpriza să constate că, în şedinţa de joi, consilierii judeţeni au decis trecerea imobilului în patrimoniul judeţului. Vezi ce spune primarul Mircea Moroşan, în materialul video

Primarul crede că imobilul în care vrea să mute primăria ar putea fi folosit acum ca unealtă de şantaj politic în vederea alegerilor de peste trei ani.

Conducerea Consiliului Judeţean neagă acuzaţiile şi spune că este deschisă la discuţii. Vezi ce răspunde vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vakar Istvan, în materialul video

În cazul în care va trebui să retrocedeze sediul actual, primăria Huedin are la dispoziţie cinci ani pentru a găsi un imobil în care să se mute.

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Florin Dan

 

Comenteaza