Video Primarul Floreștiului anunță ce lucrări au loc în comună. Care este situația pe strada Eroilor

Primarul Floreștiului anunță ce lucrări au loc în comună. Care este situația pe strada Eroilor
| Foto: captură video

Bogdan Pivariu, edilul din Florești, a făcut, la emisiunea ZIUA LIVE, un scurt rezumat al stadiului lucrărilor de infrastructură din comuna Florești.

Primarul comunei Florești a spus în direct la ZIUA LIVE că pe strada Eroilor se lucrează și totul merge conform planului.

„Pe strada Eroilor se lucrează în acest moment. Am trecut de partea de predare de amplasament, am depășit și faza de organizare de șantier. În urmă cu o zi am fost acolo și am văzut că au început bordurarea pentru delimitarea viitorului trotuar pe partea dinspre cartierul Cetatea Fetei. Lucrările pe Eroilor înaintează și o să vă țin la curent cu fiecare pas înainte. Joi se lucrau pe trei fronturi diferite, adică lucrau în trei locuri diferite”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Amintim, la sfârșitul lunii mai, primarul din Florești a anunțat, la ZIUA LIVE, că s-a semnat contractul pentru demararea lucrărilor pe strada Eroilor.

Noua stradă Eroilor va trece de la două la trei benzi de circulație, va avea piste de biciclete, trotuar, alevolă, zonă verde. De asemenea, vor fi plantați și pomi unde locul va permite. Potrivit indicatorilor tehnici ai proiectului, asfaltarea ar urma să se facă pe o lungime de 1.125 metri lungime, respectiv 13.250 metri pătrați. Cele trei benzi de circulație vor avea o lățime de 3,25 metri fiecare.

Unde se mai lucrează în cea mai mare comună din țară

„De asemenea, pe strada Cetății se introduce țeava de gaz în subteran. Se mai lucrează și pe strada Răzoare, în dreptul Metro, pentru modernizarea străzii. Aici vor apărea piste de biciclete, trotuar pe o parte și pe alta, locuri de parcări publice, spații verzi și tot ce este nevoie pentru ca acea stradă să arate într-un fel modern, european.

Lucrări în execuție mai avem și în Luna de Sus, pe strada Florilor. Se lucrează la modernizarea și revitalizarea zonei. Au apărut în plus aproximativ 700 de metri liniari de trotuare. Mai avem lucrări și pe Valea Gărbăului, vom face trotuare noi acolo. Totodată, lucrăm și la extinderea iluminatului public în mai multe zone din comună”, a afirmat Pivariu.

Comenteaza