Video Primarul Floreștiului anunță noi locuri la creșele din comună

Primarul Floreștiului anunță noi locuri la creșele din comună

Primăria Florești va închiria un spațiu nou pe care îl va transforma în creșă, urmând să deservească cel puțin 7 grupe de copii.

Administrația floreșteană lucrează în continuare la una dintre cele mai arzătoare probleme cu care se confruntă locuitorii celei mai mari comune din țară, adică lipsa locurilor la creșă. Astfel, în următoarea ședință de consiliu local, pe „masa” consilierilor se va afla un proiect de hotărâre pentru închirierea unui spațiu ce va fi transformat în creșă.

Știu că problema creșelor în Florești este una care preocupă toată comunitatea și îmi doresc ca toți copiii să aibă acces la un învățământ de calitate. Pe lângă toate măsurile pe care le-am luat pentru a veni în sprijinul celor care nu au prins un loc la creșa de stat în acest an, am găsit o modalitate prin care să putem închiria un spațiu care să deservească comunitatea noastră ca și creșă.

De aceea, voi propune votului Consiliului Local, în următoarea ședință de consiliu local, un proiect de hotărâre pentru închirierea unui astfel de spațiu care va deservi cel puțin 7 grupe de copii. Educația, cultura și sportul sunt investiții în viitorul nostru!”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

Potrivit edilului din Florești, un alt proiect pe care acesta îl va supune dezbaterii Consiliului Local este acela de a permite accesul cetățenilor comunei Florești pe terenurile de sport aflate în administrarea școlilor, conform unui regulament, după orele de curs.

Comenteaza