Video Primarul Floreștiului: „Interesul nostru este să derulăm cât mai multe investiții”

Primarul Floreștiului: „Interesul nostru este să derulăm cât mai multe investiții”
| Foto: facebook.com/bogdannicolaepivariu

Bogdan Pivariu a anunțat care sunt planurile sale în vederea dezvoltării celei mai mari comune din țară.

Edilul din Florești a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre primele zile de la preluarea mandatului de primar al comunei.

„În prima ședință de Consiliu Local am aprobat proiectul Trenului Metropolitan Cluj. Suntem bucuroși că avem o colaborare foarte bună cu administrația municipiului Cluj-Napoca, cu domnul primar Boc. Urmează să avem o întâlnire pe teme comune și diverse proiecte care necesită o colaborare a celor două UAT-uri.

Vreau să colaborăm cu toți constructorii pentru că interesul nostru a tuturor este să derulăm cât mai multe investiții, pentru că asta înseamnă o bunăstare mai mare și asta ne dorim cu toții, o calitate a vieții crescută în Florești”, a declarat la ZIUA LIVE Bogdan Pivariu.

Primarul Floreștiului a mai precizat că este bucuros că Floreștiul poate face parte din acest proiect și că sprijinul din partea comunei este necondiționat.

Pivariu a vorbit și despre ecologizarea malurilor Someşului, în special cele aflate pe raza comunei Floreşti.

„Îmi doresc foarte mult ca această zonă să fie dezvoltată. Am identificat unele puncte roșii, acele locuri în care sunt depuse deșeuri clandestin. Intenționăm să amplasăm niște pubele pentru ca cei care merg acolo să arunce, să nu le mai arunce pe mal sau în Someș.

M-aș bucura enorm ca acest proiect să se deruleze și să prindă conturi și finalitate pentru că Someșul este un loc cu care ne mândrim cu toții. Vom crea o promenadă, piste de biciclete și chiar să ne conectăm cu Clujul pe malul râului”, a mai adăugat edilul din Florești.

Comenteaza