Primarul laudă parking-ul deschis azi în Mănăştur. Ce planuri are în cartier VIDEO

Primarul laudă parking-ul deschis azi în Mănăştur. Ce planuri are în cartier VIDEO
Clujenii din Mănăştur au începând de astăzi un nou parking de cartier. Primarul Emil Boc a inaugurat parkingul de pe strada Mehedinţi, o investiţie a primăriei în valoare de aproape 3 milioane de lei. Primul care a parcat maşina în noul amplasament a fost chiar primarul Emil Boc.

Parkingul de pe strada Mehedinţi are 126 de locuri de parcare, destinate exclusiv locuitorilor din zonă. Invesiţia a costat primăria peste 2,8 milioane de lei, cu aproape 200 de mii de lei mai puţin decât valoarea licitată. Primul care a testat noul parking a fost chiar primarul Emil Boc, care s-a declarat mulţumit de calitatea lucrărilor.

"Parkingul arată bine, funcţionează, e în parametrii calitativi şi cantitativi stabiliţi de experţi şi sper ca cei din zonă să-l folosească cu bine", a spus Boc.

Primarul le-a promis oamenilor că investiţiile în cartierul Mănăştur nu se opresc aici şi că anul viitor le va aduce încă un parking de cartier: "Cu asta mergem mai departe în Mănăştur să punem în practică un alt parking. Este vorba de cel de pe Negoiu, cu o capacitate de aproximativ 400 de locuri. În acest moment ne aflăm în faza de evaluare a licitaţiei pentru proiectare şi executare, urmând ca anul viitor să fie şi acela construit şi dat în folosinţă oamenilor din Mănăştur".

Locul de parcare de pe strada Mehedinţi este cel de al treilea parking de cartier din Cluj, după cel de la Minerva şi cel de pe Aleea Băişoara. Un abonament pe un an în noul parking va costa 110 lei.

Comenteaza