Video Primarul Pivariu a anunțat care este stadiul lucrărilor din Florești! Ce proiecte sunt aproape GATA

Primarul Pivariu a anunțat care este stadiul lucrărilor din Florești! Ce proiecte sunt aproape GATA
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Se lucrează de zor la proiectele de infrastructură din cea mai mare comună din țară. O parte din obiective urmează să fie finalizate curând, iar altele sunt pregătite să înceapă.

Edilul Floreștiului Bogdan Pivariu a vorbit, la ZIUA LIVE, despre stadiul lucrărilor din comuna pe care o conduce.

Capela mortuară din Tăuți este finalizată în proporție de 90%. Și proiectul capelei mortuare din Luna de Sus își așteaptă avizele și urmează să intre în Consiliul Local. La strămtoarea Terra lucrările înaintează, s-a decoperat drumul, se lucrează la bordurări. Pe strada Mică din Luna de Sus am ajuns la stratul de asfalt după ce s-a schimbat conducta de apă. În zilele viitoare va fi finalizată lucrarea, urmând ca micile retușuri să fie făcute ulterior. 

Toate proiectele pe care le avem în gestiune înaintează și sunt în anumite faze. Mă refer și la construirea de noi parcuri și de modernizare a celor existente. Avem în ultimă fază de proiectare parcul pentru animale de companie, care va fi primul de acest gen din Florești. De asemenea, se lucrează și la cel mai pare parc care va fi construit vreodată în comună. Avem întâlniri săptămânale cu antreprenorul care a câștigat licitația.

Totodată, canalizarea la Tăuți a intrat în linie dreaptă pentru a lansa licitația. Ne pregătim să lansăm licitația și pentru reabilitarea blocurilor de pe Gheorghe Doja, din fonduri europene, care este o premieră pentru Florești. Până la sfârșitul lunii o să înceapă lucrările și pe un sector de pe Avram Iancu. Se va lucra inclusiv pe strada Narciselor, unde se vor introduce utilitățile și apoi se va moderniza strada”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Potrivit primarului din Florești, în această perioadă se lucrează și pentru întreținerea drumurilor din comuna clujeană.

Comenteaza