Video Primarul Pivariu continuă vizitele pe șantierele din Florești. În ce stadiu sunt lucrările de reabilitare a stației de pompare a apelor pluviale

Primarul Pivariu continuă vizitele pe șantierele din Florești. În ce stadiu sunt lucrările de reabilitare a stației de pompare a apelor pluviale
| Foto: captură video

Potrivit edilului celei mai mari comune din țară, scopul acestei lucrări este de a rezolva problemele legate de colectarea și dirijarea apelor pluviale.

Primarul Floreștiului spune că această investiție este crucială pentru soluționarea problemelor de inundații în zonă în cazul fenomenelor meteorologice extreme.

Am făcut o vizită pe strada Florilor la șantierul lucrărilor de reabilitare a stației de pompare a apelor pluviale. Această zonă este predispusă la inundații în timpul ploilor torențiale, fiind situată la o altitudine mai joasă.

Scopul acestei lucrări este de a rezolva problemele legate de colectarea și dirijarea apelor pluviale. Proiectul include:
- înlocuirea pompelor și a sistemului de automatizare
- înlocuirea conductei de refulare

Durata estimată a lucrărilor este de aproximativ 6 săptămâni. Această investiție este crucială pentru soluționarea problemelor de inundații în zonă în cazul fenomenelor meteorologice extreme”, a transmis Bogdan Pivariu.

Comenteaza