Video Primarul Pivariu, despre aglomerația din traficul floreștean: „Suntem în permanență legătură cu cei de la CTP”

Primarul Pivariu, despre aglomerația din traficul floreștean: „Suntem în permanență legătură cu cei de la CTP”
| Foto: arhiva

Nu mai puțin de 40 de autobuze ale Companiei de Transport Public au fost blocate în traficul din Floresti și în această dimineață.

Odată cu reînceprea școlii și a facultății, valorile în traficul din comuna Florești au crescut considerabil. Edilul Bogdan Pivariu a vorbit, joi dimineață, la ZIUA LIVE, despre acest subiect.

Tocmai pentru a fi cât mai eficient acest sistem de transport public, în urma a ceea ce am putut să observăm, am suplimentat anumite mijloace de transport în comun în orele de aglomerație maximă în trafic. Pe aceleași rute s-au suplimentat ca și număr de autobuze, încercând ca unele dintre ele să nu mai meargă până la capătul unei rute. Să vină undeva până la jumătate, tocmai pentru a evita acele aglomerări. Sigur, orice schimbare are nevoie de puțin timp până când cetățenii se obișnuiesc cu ea. Noi suntem în continuare în monitorizarea acestor cifre.

Am văzut și eu aglomerațiile produse la stațiile din Florești, mă rog, din toată Zona Metropolitană. Analizăm dacă putem face ceva în plus, dacă putem aduce o reoptimizare o vom face. Suntem în permanență legătură cu cei de la CTP. Așa cum știți cu toții, orice zonă în dezvoltare, orice zonă urbană aglomerată, cel puțin la orele dimineții este aglomerată. Odată cu refacerea străzii Cetății lucrurile se vor îmbunătăți. De asemenea, sunt convins că în momentul în care strada Dumitru Mocanu 2 va fi dată în funcțiune, vom vedea îmbunătățiri în trafic”, a declarat, la ZIUA LIVE, primarul Floreștiului.

CTP: 40 de autobuze au fost blocate în traficul din Floresti joi dimineață

Imaginea de mai jos, surprinsă în această dimineață, la centrul nostru de monitorizare a traseelor și autobuzelor CTP din zona Floresti, arată cele 40 de autobuze blocate în traficul infernal din cea mai mare comună a României.

Primarul Pivariu, despre aglomerația din traficul floreștean: „Suntem în permanență legătură cei de la CTP”

Compania noastră regretă întârzierile și disconfortul călătorilor noștri, provocate de traficul greoi. Din păcate și CTP suferă pagube din cauza acestui blocaj din trafic. Șoferii noștri se străduie să fie punctuali și să-i transporte pe călătorii noștri în siguranță și la timp, dar în multe dimineți îndeplinirea acestor misiuni devin imposibile. Ne pare rău și regretăm această situație neplăcută”, au transmis reprezentanții Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

Comenteaza