Primul constructor de pe LISTA RUŞINII. Cu cine a reziliat primăria trei contracte. Încă patru firme "trase de urechi"

Primul constructor de pe LISTA RUŞINII. Cu cine a reziliat primăria trei contracte. Încă patru firme "trase de urechi"

Edilul Emil Boc a promis că va prezenta public firmele care nu respectă prevederile contractuale pentru proiectele derulate de Primăria Cluj-Napoca. Prima pe listă este o firmă din Timişoara, care s-a ales cu trei contracte reziliate. Pe urme îi calcă alte patru. 

Este vorba despre firma Rheinbrucke, care a pierdut contractele pentru Şcolile N. Titulescu şi I. Creangă, dar şi pentru sala de sport a Şcolii G. Coşbuc, cu peste 200 de zile de întârziere fiecare.

Aceasta va fi acţionată în judecată pentru despăgubiri şi nu va mai putea participa la licitaţiile din Cluj, conform primarului Boc.

În întârziere se află şi firmele pentru proiectele (cu termene prelungite aprobate): Turnul Pompierilor – 8 decembrie 2020 - Research Consorzio Stabile Societate Consortile; Parking Hasdeu – 10 decembrie 2020 - TCI Contractor General; Locuinţe sociale str. Ghimeşului – 30 noiembree 2020 - Ceconi; Parcări sigure de biciclete Între Lacuri – 4 noiembrie 2020.

Urmează să ajungă pe listă și societatea Diferit SRL, dacă nu termină proiectele din centrul Clujului, toate cu date de finalizare în acest sfârșit de an.

Comenteaza