Problema aerului condiţionat în autobuzele mov

Problema aerului condiţionat în autobuzele mov
Mai mulţi clujeni se plâng că nu funcţionează aerul condiţionat în autobuzele moderne Solaris recent cumpărate de primărie.

Clujenii s-a plâns pe ziuadecj.ro, dar şi pe domnuleprimar.ro, că aerul condiţionat nu funcţionează în autobuzele Solaris şi că temperatura devine sufocantă în interior.

Directorul CTP, Liviu Neag, a explicat însă că aerul condiţionat funcţionează. "Am setat computerul de bord în aşa fel încât aerul condiţionat să pornească singur, când sunt 23 de grade în maşină. Din start am vrut să evităm situaţia ca pasagerii să depindă de nenea şoferu'. Că poate unii nu vor sau uită să pornească instalaţia. Problema este că, atunci când este foarte cald afară, se deschid patru uşi la fiecare 500 de metri, în staţii, şi intră aerul fierbinte. E greu ca instalaţia să facă faţă", a spus Neag.

Cu ocazia zilelor caniculare de săptămâna trecută, conducerea CTP preciza că a "dispus, încă din prima zi a instalării caniculei, ca toate instalațiile de climatizare existente pe mijloacele de transport ale companiei să fie folosite la capacitate maximă". Din păcate, în acest moment, sunt puţine mijloacele de transport CTP dotate cu instalaţie de aer condiţionat.

Comenteaza