PROGRAMUL de 1 Decembrie la Cluj-Napoca. Defilare militară, concerte, spectacol de artificii și drone

PROGRAMUL de 1 Decembrie la Cluj-Napoca. Defilare militară, concerte, spectacol de artificii și drone

Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii și turiștii la evenimentele pregătite pentru 1 Decembrie - Ziua Națională a României, în Piața Mihai Viteazul, Piața Avram Iancu și Piața Unirii.

Primăria municipiului Cluj-Napoca, Instituția Prefectului Județul Cluj și Divizia 4 Infanterie „Gemina” deschid manifestările de 1 Decembrie cu ceremonialul depunerii de coroane și jerbe de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, de la ora 9:00.

Evenimentele continuă în Piața Avram Iancu unde, începând cu ora 10:30, va avea loc ceremonia oficială, defilarea cu tehnică militară și de intervenție și un spectacol de artificii de zi.

Piața Unirii, din nou epicentrul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României

La ora 15:00 va începe un Regal folcloric de excepție, alături de unii dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din țara noastră. Un moment așteptat în fiecare an este pornirea iluminatului festiv, care va avea loc la ora 19:00. Inna și Cargo vor concerta apoi pe scena din kilometrul 0 al orașului. La ora 20:00, Primăria Cluj-Napoca invită publicul în Piața Avram Iancu, pentru a urmări un spectacol unic de artificii și drone.

Programul complet:

Piața Mihai Viteazul

09:00 - ceremonie militară de depunere de coroane și jerbe de flori

Piața Avram Iancu

10:30 - ceremonie militară dedicată „Zilei Naționale a României”, defilare militară și artificii de zi
20:00 - spectacol de artificii și drone

Piața Unirii

15:00 - regal folcloric: Sava Negrean-Brudașcu, Aurel Tămaș, Dinu Iancu Sălăjanu, Ana Ilca Mureșan, Maria Golban Șomlea, Mihaela Grindean, Mariana Sfechiș, Silviu Popa, Ansamblul folcloric Mărțișorul, Ansamblul folcloric Mugurelul
19:00 - aprinderea iluminatului festiv
19:05 - concert Inna
20:15 - concert Cargo

loading...
Comenteaza