Proiectele Primăriei Cluj-Napoca care vor fi terminate în anul 2021

Proiectele Primăriei Cluj-Napoca care vor fi terminate în anul 2021

Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, a anunțat ce proiecte ale primăriei municipiului vor fi finalizate anul acesta.

Printre acestea se numără Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor din Iris, Skatepark-ul din Rozelor, Creșa de pe Meziad, ș.a. Baza Sportivă „La Terenuri” din Mănăştur ar trebui finalizată în luna octombrie, dar lucrările înaintează cu greu.

„Proiectele pe care le vom finaliza anul acesta sunt: Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor,  localizată în zona Bulevardului Muncii, pe o suprafață de 21,3 hectare, se lucrează de anul trecut, ritmul este bun și va fi gata până la sfârșitul anului. Orice clujean, dar mai ales cei care locuiesc în Iris, Bulgaria, pot să-și petreacă timpul liber acolo. Este o investiție pe fonduri europene.

De asemenea, vom finaliza și Skatepark-ul din Rozelor. Este un proiect de bugetare participativă. Vom avea cel mai frumos și mdoern skatepark din România. Cred că doar cel de la Sibiu va putea concura cu el. Proiectul este foarte frumos, este diferență mare față de cel de pe Barițiu. Este la ultimele standarde de siguranță și protecție”, a declarat, la Realitatea FM Cluj, Dan Tarcea.

Viceprimarul Clujului a spus că la Baza Sportivă „La Terenuri” se lucrează, dar nu la ritmul la care se dorește. „Sunt niște întârzieri acolo. Sper să le poată întâmpina în timp util, ca să nu ajungem la penalități. În acest moment, lucrările sunt pe la 33% finalizate. Văd că se mișcă lucrurile mai bine, au suplimentat și numărul de muncitori, de utilaje, ca să poată fi realizată în acest an. Am ceva rezerve, sincer.

Mai avem lucrări la școli, la grădinițe. Creșa de pe strada Meziad este cu fonduri primite de la CNI, am început-o din fonduri proprii, și au preluat-o ei. Sper să mai avem 90 de locuri în plus la creșe. Toți copiii din zona limitrofă a municipiului Cluj-Napoca vin în oraș, și sperăm să mai reducem din presiune”, a adăugat Tarcea.

loading...
Comenteaza