Proiectul „Clujul-peisaj cultural”, cu finanţare europeană, va fi lansat astăzi

Proiectul „Clujul-peisaj cultural”, cu finanţare europeană, va fi lansat astăzi
Proiectul „Clujul – peisaj cultural”, prin intermediul căruia vor fi promovate mai multe obicetive culturale şi turistice din judeţul Cluj, va fi lansat astăzi de Consiliul Judeţean Cluj.

Proiectul este finanaţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

„Prin proiect vor fi promovate obiective care acoperă principalele etape ale istoriei medievale, moderne şi contemporane a judeţului Cluj, fiind reprezentative pentru toate comunităţile etnice şi confesionale importante din judeţ", precizează reprezentanţii CJ Cluj, într-un comunciat transmis prsei.

Între obiectivele turistice care vor fi promovate se numără Domeniuld e la Ciucea, cetatea din Bologa, Castelul Banffy de la Răscruci, biserica de lemn a mănăstirii Nicula, biserica reformată . calvină din Mănăstireni, muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de Artă sau colecţia de Istorie a Farmaciei a Muzeuluid e Istorie a Transilvaniei.

Lansarea proiectului va avea loc astăzi, de la ora 11, în cadrul unei conferinţe de presă ce va fi organizată la sediul CJ Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza