Propunere de parking nou pe Mehedinţi

Propunere de parking nou pe Mehedinţi
Pe strada Mehedinţi din Cluj-Napoca, una dintre cele mai aglomerate din cartierul Mănăştur, ar putea fi construită o nouă parcare supraterană. Propunerea vine din partea unui clujean şi nu a fost încă analizată de Primărie.

Parking-ul ar putea fi construit pe aleea Moldoveanu, la intersecţia cu strada Mehedinţi, unde au fost amplasate de aproape 20 de ani câteva şiruri de garaje din tablă. "Această parcare ar deservi posesorii de autoturisme de pe străzile Mehedinţi, Vidraru, Moldoveanu, Cioplea, Retezat, străzi cu puţine locuri de parcare în prezent", a explicat Gabriel Canta pe domnuleprimar.ro.

Pe strada Mehedinţi se află deja în construcţie un parking şi urmează să fie construit al doilea. Primarul interimar Radu Moisin a anunţat în această săptămână la REALITATEA TV Cluj că în zonă ar urma să fie construit un alt parking, pe strada Parâng.

UPDATE

Primăria Cluj-Napoca arată în răspunsul la propunere că instituţia va deschide în zona străzii Mehedinţi două parking-uri de cartier, este vorba de cele anunţate deja - unul în construcţie, aflat în acest moment la 80%, şi cel de pe aleea Negoiu.

Consilierii locali au votat în lujna decembrie indicatorii tehnico-economici pentru parking-ul de pe Negoiu şi urmează să organizeze licitaţia pentru execuţie în primăvara acestui an. În ce priveşte propunerea clujeanului, aceasta nu a fost deloc analizată de municipalitate. "Sperăm că demersurile Primăriei în ceea ce priveşte viitoarele construcţii  de parking-uri în zona Mehedinţi să vină în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră şi a locuitorilor din zonă", i-a transmis Primăria clujeanului care a sugerat un amplasament nou.

Comenteaza