Razie în Cluj. Amenzi de peste 22.000 de lei, în două cartiere. Ce nereguli au descoperit

Razie în Cluj. Amenzi de peste 22.000 de lei, în două cartiere. Ce nereguli au descoperit
Poliţiştii au efectuat joi o razie în două dintre principalele cartierele clujene. În urma acesteia, au aplicat amenzi de peste 22.000 de lei.

Acţiunea poliţiştilor locali, desfăşurată în zona centrală şi în Mărăşti, a urmărit fluidizarea circulaţiei rutiere şi pietonale, limitarea cerşetoriei, a comerţului ilegal şi a afişajului neautorizat, precum şi respectarea disciplinei în construcţii.

Potrivit informaţiilor furnizate de Primăria Cluj-Napoca, controalele s-au soldat cu aplicarea unor amenzi în valoare de 22.780 de lei.

Astfel, poliţiştii au ridicat zece autovehicule care staţionau ilegal şi au aplicat 155 de sancţiuni contravenţionale cu 124 de puncte penalizare conducătorilor auto care au parcat/staţionat neregulamentar. De asemenea, au fost identificate şi sancţionate şapte persoane pentru afişaj neautorizat şi trei cerşetori.

Nu în ultimul rând, au fost depistate trei cazuri în care se executau lucrări de construcţii fără autorizaţie de construire, fapt pentru care s-au întocmit referate de plângere penală, conform legislaţiei în vigoare.

 

 

 

Comenteaza