Regia de Termoficare împarte fluturaşi în cutiile poştale: "preţul gigacaloriei rămâne neschimbat"

Regia de Termoficare împarte fluturaşi în cutiile poştale:
Clienţii Regiei Autonome de Termoficare Cluj au primit săptămâna trecută, în poştă, fluturaşi în care directorul Emil Miron îi asigură că preţurile la gigacalorie vor rămâne neschimbate în toamnă, chiar dacă subvenţia oferită de Stat va fi eliminată.

"E un răspuns la informaţiile vehiculate în presă, privind triplarea facturii sau eliminarea subvenţiei", explică purtătorul de cuvânt al RAT, Raimonda Boian.

Fluturaşii împărţiţi celor 40.000 de clienţi ai Regiei, în cutiile poştale, cuprind patru puncte în care se subliniază că preţul gigacaloriei nu va fi modificat în ciuda majorării TVA cu 5 procente, că pierderile de energie din sistem sunt minime "datorită modernizării sistemului de termoficare din ultimii ani" şi că subvenţiile pentru căldură vor fi acordate în continuare, de la bugetul local, chiar dacă subvenţiile de la bugetul central vor fi sistate.

"Din informaţiile noaste, subvenţia de la bugetul de stat nu se elimină. RAT face tot posibilul ca facturile la încălzire, în următoarea iarnă, să rămână la un nivel similar celor din iarna trecută", se arată în fluturaşii semnaţi de directorul Emil Miron.
Comenteaza