Reguli stricte pentru dezvoltatorii imobiliari de la Gilău și până la Apahida, de la Florești şi până la Baciu

Reguli stricte pentru dezvoltatorii imobiliari de la Gilău și până la Apahida, de la Florești şi până la Baciu

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, doreşte reguli stricte pentru dezvoltatorii imobiliari din toată zona metropolitană. A stat deja de vorbă cu primarii din localităţile din inelul I şi va prezenta un plan în primăvară. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Marele proiect pe care îl avem în vedere este colaborarea cu Zona Metropolitană, pe dezvoltare urbană. Se va construi numai de calitate în toată zona urbană, de la Gilău și până la Apahida, de la Florești până la Baciu”, a declarat Emil Boc, la un post de radio local. 

Edilul a exemplificat o serie de condiții care vor fi impuse dezvoltatorilor. „Nu se va construi decât dacă ai toate condițiile, apă, canalizare. Nu se admite decât dacă ai creșă, școală, grădiniță. Nu se admite decât dacă ai drumul asfaltat la ansamblul pe care îl construiești. Nu se admite decât dacă ai asigurată potabilitatea arterei”. 

Boc a amintitm că primăria a oprit lucrările din Borhanci până în 2026, atunci când va fi finalizată Centrua Metropolitană: "Am oprit lucrările până în 2026, nu se va construi pe zone mari. Altfel, ce facem, nenorocim pe toată lumea. Ca cineva să bage niște bani în buzunar și să facă 17 blocuri, omorâm cartierul Gheorgheni și pe cei care locuiesc în Borhanci”. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza