Relaxare printre gunoaie într-un cartier al Clujului FOTO

Relaxare printre gunoaie într-un cartier al Clujului FOTO
Una dintre puţinele zone de relaxare şi de petrecere a timpului liber dintr-un cartier important al Clujului este plină de gunoaie.

Spaţiul denumit „La terenuri" din Mănăştur este una dintre puţinele zone ale cartierului cu un spaţiu verde generos şi cu mai multe terenuri de fotbal, baschet, volei şi tenis, unde locuitorii de aici ies să facă mişcare sau să-şi plimbe animalele de companie.

De ceva vreme, chiar pe unul dintre terenurile de sport, aflat în marginea pădurii, se află un morman de gunoaie (Foto). Locuitorii din zonă se plâng că acestea se află aici de câteva săptămâni şi nu le ridică nimeni.

Puţin mai încolo, pe spaţiul verde, de câteva zile a apărut o altă grămadă de gunoaie (Foto).

Ioan Mureşan, directorul firmei de salubritate Rosal, care colectează deşeurile în acest cartier, spune că societatea intervine atunci când este solicitată de primărie, dar în acest caz nu a existat un asemenea demers al municipalităţii.

Biroul Mass media al Primăriei Cluj-Napoca a informat că în zonă au fost prezenţi reprezentanţi ai Poliţiei Locale şi că ar fi vorba de mizerie produsă de o tabără nomadă de romi.

Reprezentanţii municipalităţii au precizat că gunoaiele din zona terenurilor din Mănăştur vor fi strânse de către asistaţii sociali plătiţi de primărie în cursul zilei de joi.

 

Comenteaza