Reparații de peste 17 milioane de lei la clădirile din proprietatea primăriei

Reparații de peste 17 milioane de lei la clădirile din proprietatea primăriei

Primăria Cluj-Napoca a lansat o licitație pentru reparații curente și în regim de urgență la imobilele aflate în proprietatea Municipiului Cluj-Napoca.

Valoarea contractului este estimată la 17.219.297 lei. Potrivit anunțului publicat pe SEAP, ”obiectul acordului-cadru îl constituie executarea lucrărilor de "Reparații curente și în regim de urgență la imobilele aflate în proprietatea Municipiul Cluj-Napoca", conform cerințelor din caietul de sarcini și a documentației anexate. Valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 876.951 lei, fără TVA”.

Potrivit caietului de sarcini, lucrările se vor realiza într-o singura etapă, după primirea ordinului de începere a lucrărilor, iar constructorul trebuie să se angajeze că demarează lucrările în maxim 3 zile după ce primește ordinul de începere de la beneficiar.

Durata acordului cadru este de 24 luni, iar durata de garanție a lucrărilor executate 2 ani.

Ofertele se pot depune până în 2 aprilie, iar participanții trebuie să facă dovada că în ultimii 5 ani au mai executat lucrări similare în valoare de minim 500.000 de lei. Totodată, în privința necesarului de personal, firmele trebuie să dispună de minim 42 persoane, dintre care 30 de constructori.

Comenteaza