Reparații de peste 7 milioane de lei la grădinițele și școlile din Cluj-Napoca

Reparații de peste 7 milioane de lei la grădinițele și școlile din Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca a lansat o licitație pentru reparații curente și în regim de urgență la mai multe grădinițe și școli din oraș.

Lucrările se vor desfășura pe durata vacanței de vară, ofertele la licitație putându-se depune până în 2 iunie. Contractul este estimat la peste 7 milioane de lei.

Lucrările sunt finanțate de la bugetul local. Iar durata acordului cadru este de 24 de luni. Lucrările se realizează într-o singură etapă, iar garanția este de minim 60 de luni de la recepție.

Potrivit caietului de sarcini, lucrările de reparații curente se vor executa la Grădinița Neghiniță, Grădinița Zâna Zorilor, Școala Gimnazială Nicolae Iorga, Școala Gimnazială Ion Creangă, Grădinița UBB, Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu, Liceul de arte vizuale Romul Ladea, Seminarul liceal I. Micu, Liceul teologic reformat, Colegiul de servicii în turism Napoca, Liceul tehnologic 1, Liceul tehnologic A. Vlaicu, Liceul tehnologic Al. Borza, Liceul de informatică T. Popoviciu, Liceul teologic unitarian și Liceul teoretic Avram Iancu.

 

Comenteaza