Foto Reparații importante pe un drum turistic din Cluj. Se lucrează la 10 poduri

Reparații importante pe un drum turistic din Cluj. Se lucrează la 10 poduri
| Foto: Facebook.com/cjcluj
Reparații pe un drum turistic din Cluj. Se lucrează la 10 poduri
Reparații pe un drum turistic din Cluj. Se lucrează la 10 poduri
Reparații pe un drum turistic din Cluj. Se lucrează la 10 poduri

Consiliul Județean Cluj continuă, cu fonduri europene, lucrările ce vizează modernizarea și reabilitarea drumului județean 107P Gilău (DN 1) – Someșu Rece – Mărișel – DN 1R, în lungime de 44,26 kilometri.

Astfel, în această etapă se execută lucrări ce vizează nu mai puțin de zece poduri, dintre care un pod nou, la care s-a asigurat variantă ocolitoare.

Totodată, au loc operațiuni de așternere a primului strat de asfalt – binder - pe mai multe sectoare de drum în lungime însumată de peste 14 kilometri.

„Dată fiind importanța drumului județean 107P, ne dorim ca în cel mai scurt timp posibil acesta să se prezinte în cele mai bune condiții. Urmărim îndeaproape întregul proces de reabilitare și modernizare, astfel încât la final lucrărilor acesta să îndeplinească toate standardele de calitate și siguranță”, a transmis liderul CJ Cluj, Alin Tișe.

Până în prezent au fost executate operațiuni constând în frezarea pe mari suprafețe a zonelor de carosabil deteriorate, consolidarea mai multor sectoare, înlocuirea și montarea tuburilor de podețe.

Comenteaza