Reparații pe un drum județean din Cluj. Se vor finaliza cu turnarea de asfalt

Reparații pe un drum județean din Cluj. Se vor finaliza cu turnarea de asfalt
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj a încheiat contractul de execuție a lucrărilor pe drumul județean 161A Apahida – Iuriu de Câmpie.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Ceea ce intenționăm este ca prin intermediul acestor lucrări să contribuim la dezvoltarea economico-socială a zonei, cunoscută mai ales pentru lacurile şi bazinele cu apă sărată de la Băile Cojocna, folosite în scopuri terapeutice”, a afirmat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Astfel, lucrările de întreținere vor viza două sectoare de drum, mai exact Apahida – Iuriu de Câmpie, de la km 0+000 la km 21+000, respectiv Iuriu de Câmpie, pe direcția Ceanu Mare, de la km 21+000 la km 22+610.

Acestea vor consta în plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, colmatarea rosturilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, etc.

Lucrările vor demara în perioada următoare și se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic de la km 7+000 la km 21+000 pe sectorul de drum Apahida – Iuriu de Câmpie și pe toată lungimea sectorului de drum Iuriu de Câmpie, pe direcția Ceanu Mare, de la km 21+000 la km 22+610.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza