Restaurant și parc de aventură în zona Drumul Sfântul Ioan. Investitorul, patron de hoteluri, restaurante și benzinării din Bistriţa

Restaurant și parc de aventură în zona Drumul Sfântul Ioan. Investitorul, patron de hoteluri, restaurante și benzinării din Bistriţa

O firmă din Bistriţa vre să construiască un centru de agrement pe Drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca. PUZ-ul de restructura urbană intră, mâine, în sedinţa de Urbanism.

''Se  doresre realizarea unui PUZ in vederea realizarii unei cladiri cu functiuni de agrement, alimentatie publica, locuri de joaca si aventura pentru copii in aer liber si in interior. Copiii vor avea locuri de joaca special amenajate, pe categorii de varsta, cu trasee si parcuri de aventura amenajate in exterior. Imobilul va avea 13 parcari. Accesul auto se va face din strada Sf. Ioan'', se arata in documentatia publicata pe site-ul municipalitatii.

Beneficiarul este firma Ozana SRL din Bistrita, iar proiectant Trans Form din Cluj-Napoca.

Firma OZANA SRL din județul BISTRIȚA-NĂSĂUD, CUI 567421, a fost înființată la data de 18 februarie 1993 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4730 - Comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate. Mai exact, compania Ozana SRL este o afacere cu benzinării, restaurante şi hoteluri controlată de familia Grindean din Bistriţa. Este vorba despre o reţea de 6 benzinării sub brandul Ozana în judeţul Bistriţa-Năsăud (Bistriţa, Beclean, Susenii Bârgăului, Mititei, Sărmaşu, Feldru), hotelul Ozana de patru stele din municipiul Bistriţa (33 de camere şi 5 apartamente) şi două restaurante, unul în Bistriţa (Rose Garden) şi unul la ieşirea din Beclean (Ozana).

În anul 2020, OZANA SRL a raportat o cifră de afaceri de 65.197.838 RON cu un profit de 1.283.558 RON și un număr de 70 angajați, după 28 ani de activitate.

Comenteaza