Restricții de circulație în Florești. Se fac lucrări de asfaltare

Restricții de circulație în Florești. Se fac lucrări de asfaltare
| Foto: https://www.facebook.com/primariacomuneifloresti

Joi, 4 mai, a.c,. sunt demarate o serie de lucrări la o intersecție din comuna clujeană Florești, drept urmare soferii sunt anunțați că se impun restricții de circulație în zonă. 

Anunțul a fost făcut de municipalitatea din Florești, care le mulțumește șoferilor pentru înțelegere.

”Primăria Florești informează că joi 4 mai a.c. începând cu ora 09:00 se vor efectua lucrări de asfaltare în intersecția care duce spre zona cu sens unic de pe strada Răzoare.

Traficul rutier va fi dirijat de un echipaj al poliției locale. Lucrările de asfaltare se vor derula în intervalul 09:00-14:00”, se arată în anunțul Primăriei Florești. 

Floreștenii solicită o legătură cu str. Bucium prin spate la Vivo pentru a se deschide încă o cale spre Florești, deoarece astfel s-ar mai lua presiunea de pe podul Nodului N care este congestionat de L-V între orele 16:00-19:00.

”După finalizarea tuturor lucrărilor de asfaltare/lărgire necesare, este posibilă programarea -săptămâna viitoare - a unei noi curse test cu un autobuz CTP pentru verificarea traseului, inclusiv cotele curbei de pe coborârea spre Metro”, mai transmit reprezentanții primăriei. 

Comenteaza