Restricţii de circulaţie în oraş, de Ziua Naţională a României. Pe unde să nu treceţi

Restricţii de circulaţie în oraş, de Ziua Naţională a României. Pe unde să nu treceţi
Primăria Cluj-Napoca anunţă implementarea unor restricţii de circulaţie în centrul municipiului, pentru buna desfăşurarea a evenimentelor organizate de Ziua Naţională a României.

Astfel, duminică între orele 12:00 şi 14:00 se va restricționa circulația rutieră pe traseul Piața Unirii - Bdul Eroilor - Piața Avram Iancu, cu ocazia pregătirilor pentru parada tehnicii militare. De asemenea, parcările de pe Bdul Eroilor se vor elibera din seara zilei de 28 noiembrie, de la ora 21:00.

Începând de luni, 30 noiembrie, de la ora 08:00, și până miercuri, 2 decembrie, la ora 10:00, se va restricționa circulația rutieră pe latura de vest a Pieței Unirii.

Marți, 1 decembrie, între orele 11:30 şi 14:00, va fi închis traficul auto pe traseul strada Napoca - Piața Unirii - Bdul Eroilor și parcările adiacente - Piața Avram Iancu, pentru desfăşurarea paradei militare. Parcările de pe Bdul Eroilor vor fi eliberate începând de luni, 30 noiembrie, de la ora 21:00.

Tot marţi, între orele 17:00 - 22:00, se va restricționa circulația rutieră pe străzile Napoca, Universității și Bdul Eroilor.

Cu ocazia Zilei Naţionale a României 100 de poliţişti locali vor fi prezenţi în centrul oraşului pentru asigurarea ordinii şi siguranţei participanţilor la evenimentele organizate, dar și pentru participarea la parada militară.

 

Comenteaza