Restricții de circulație pe o stradă importantă din Turda. Câte zile durează

Restricții de circulație pe o stradă importantă din Turda. Câte zile durează
| Foto: Facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Din data de 12 martie până în 19 martie, traficul pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Turda, va fi restricționat.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Circulația rutieră va fi restricționată în ambele sensuri începând de la intersecția cu strada Ștefan Cel Mare până la prima trecere la nivel cu calea ferată. Circulația la unitățile economice de pe 22 Decembrie se va realiza dinspre/spre noul sens giratoriu din zona Dedeman Logistic.

Restricționarea accesului este necesară pentru a putea fi executate lucrările de modernizare la infrastructura rutieră prevăzute în cadrul proiectului “Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a municipiului Turda- 22 Decembrie 1989”, finanțat prin Programul Operațional Regional.

De asemenea, Transport Urban Public, informează publicul călător de pe liniile 16 Micro 3 - ZONA INDUSTRIALĂ și 18 TURDA NOUĂ - ZONA INDUSTRIALĂ, că în această perioadă traseul acestor linii vor fi suspendate. Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții primăriei Turda.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza