Revine propunerea pentru parking pe Moldoveanu, în zona celei mai aglomerate străzi a Clujului. Ce răspunde Primăria

Revine propunerea pentru parking pe Moldoveanu, în zona celei mai aglomerate străzi a Clujului. Ce răspunde Primăria
Au dat-o la întors: spuneau că o parte din teren e revendicat, acum spun că situaţia e încă în analiză. Vorbim despre propunerea unui parking suprateran în Mănăştur, pe cea mai aglomerată stradă a Clujului, şi de răspunsul Primăriei.

Propunerea construirii unui parking suprateran pe aleea Moldoveanu, una dintre aleile care traversează cea mai aglomerată stradă a Clujului, Mehedinţi, apare recurent: un alt clujean face acum propunerea, pe domnuleprimar.ro. "Apreciez propunerea construirii de parcări supraterane de cartier", spune Gabriel Canta, "şi vin cu propunerea de a analiza un nou amplasament - terenul de pe aleea Moldoveanu din cartierul Mănăştur". El subliniază că această parcare ar deservi posesorii de maşini nu doar de pe strada Mehedinţi, dar şi de pe aleile Vidraru, Moldoveanu, Cioplea şi Retezat. "A mai fost construită o parcare pe strada Mehedinţi şi urmează a se mai construi una pe strada Negoiu, dar acestea sunt la o distanţă foarte mare faţă de stradă, circa 1 km".


Primăria spune că analizează deja varianta: "amplasamentul situat pe strada Mehedinţi nr. 61-63 în faţa centralei termice a făcut obiectul unei propuneri de construire a unui parking de cartier suprateran, propunere care este momentan în consultare la serviciile abilitate în acest sens", răspunde Primăria.
Amintim, propunerea a venit din partea cetăţenilor, tot pe domnuleprimar.ro şi tot semnată de Gabriel Canta, şi în urmă cu doi ani, în ianuarie 2012.

Atunci, primăria răspundea că va rdica două parking-uri în zonă, pe Mehedinţi şi Negoiu.

Primarul Emil Boc explica în urmă cu câteva luni pentru ziuadecj.ro că amplasamentul nu e fezabil deoarece o bucată din teren ar fi revendicată.

Mai mulţi utilizatori ziuadecj.ro s-au plâns primarului în comentariile la un material publicat recent şi spun că multe dintre garaje sunt de fapt depozite; mai mult, la fiecare două garaje s-ar forma, dacă acestea ar fi demolate, trei locuri de parcare. "Sper doar că în zona Mehedinţi, pe lângă parkingul care se face în zona Negoiu, să se mai construiască unul în zona Moldoveanu, unde sunt garajele acelea hidoase, comuniste", a scris utilizatorul Alex.

Comenteaza