S-a extins canalizarea în două noi localități din Cluj! Cât au costat lucrările

S-a extins canalizarea în două noi localități din Cluj! Cât au costat lucrările

Compania de Apă ”Someș” SA a finalizat lucrările de extindere a rețelei de canalizare din localitățile clujene Jucu de Sus și Jucu de Mijloc, din comuna Jucu.

Lucrările de extindere a conductei de canalizare s-au realizat în cele două localități pe o lungime cumulată de 4,67 km. De asemenea, au mai fost construiți peste 1,1 km de conducte de refulare și cinci noi stații de pompare a apelor uzate (SPAU).

În acest moment suntem în procedură de recepție a acestei investiții finanțate integral din bugetul propriu. După finalizarea acestei etape, circa 90 de noi imobile din Jucu vor fi branșate la canalizarea menajeră, iar cetățenii vor beneficia de un circuit edilitar complet”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

În valoare de aproximativ 4.000.000 de lei, investiția a fost finanțată de Consiliul Județean Cluj din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID), alimentat din redevența și impozitul pe profit datorate forului administrativ județean de Compania de Apă ”Someș”.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza