S-a lansat licitația pentru colectarea și transportul deșeurilor din județ. Contract de peste 800 de milioane de lei

S-a lansat licitația  pentru colectarea și transportul deșeurilor din județ. Contract de peste 800 de milioane de lei

ADI Eco-Metropolitan a lansat licitația publică privind delegarea serviciului de colectare și transport al deșeurilor în județului Cluj, respectiv pentru administrarea stațiilor de transfer Huedin, Mihai-Viteazu și Gherla.

Cei interesați pot depune oferte până în 13 martie, ora 12.00, la sediul ADI Eco-Metropolitan Cluj, B-dul 21 Decembrie nr. 108, Registratură, camera nr. 1.

Lansarea procedurii a fost posibilă în urma soluționării tuturor contestațiilor depuse de posibilii ofertanți, precum și a răspunsului consolidat oferit la cele peste 200 de solicitări de clarificări formulate.

„E un mare pas înainte pe care am reușit să îl facem, la finalul unei proceduri extrem de laborioase. Am reușit, astfel, să avansăm semnificativ în direcția definitivei rezolvări a problemei deșeurilor din județ”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Durata de implementare a contractelor este de 10 ani, de la data semnării lor, ofertanții putând opta pentru unul sau mai multe loturi, la finalul procedurii urmând să existe maxim trei operatori de salubritate pentru întreg județul.

De asemenea, în conformitate cu documentația tehnică, câștigătorul fiecărui lot va avea sarcina de a opera, în același timp, și stația de transfer din aria proprie, deșeurile urmând a fi, ulterior, transportate la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID).

Licitația pentru concesionarea serviciilor de colectare și transport al deșeurilor de pe teritoriul județului Cluj a fost realizată distinct, pe trei loturi diferite:

-       Lotul 1: Zona 1 Cluj-Napoca, plus alte 30 de comune și Zona 2 Huedin,  la care se adaugă alte 13 comune;

-       Lotul 2: Zona 3 Mihai Viteazu, plus alte 12 comune și municipiile Turda și Câmpia-Turzii;

-       Lotul 3: Zona Gherla, plus alte 19 de comune și municipiul Dej.

Valoarea totală estimată a contractelor de delegare pentru cele trei loturi este de 820.915.345,22 lei fără T.V.A..

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza