Video S-a lansat licitaţia pentru reabilitarea şi modernizarea Skatepark-ului Rozelor

S-a lansat licitaţia pentru reabilitarea şi modernizarea Skatepark-ului Rozelor

Primăria Cluj-Napoca a lansat licitaţie pentru servicii de proiectare şi execuţie privind obiectivul “Reabilitarea și extinderea Skatepark-ului Rozelor”, aflat în Parcul de agrement Rozelor (cartierul Plopilor).

"Servicii de proiectare şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii "Reabilitarea şi extinderea Skatepark Rozelor din municipiul Cluj-Napoca", conform descrierilor din caietul de sarcini şi a documentaţiei aferente. Valoarea estimată a achiziţiei este de 2.667.369,85 lei fără TVA din care : servicii de proiectare şi asistenţă tehnică 97.740,98 lei fara TVA, execuţia lucrărilor 2.569.628,87 lei fără TVA. Valoarea capitolului diverse şi neprevăzute este de 267.791,93 lei fără TVA , iar acestea nu sunt incluse în valoarea estimată", se arată în anunţul licitaţiei. 

Durata de realizare a contractului este de 15 luni din care: 3 luni pentru serviciile de proiectare şi 12 luni pentru executia lucrărilor. Termenul limită de depunere a ofertelor este 14 aprilie 2020, iar banii provin din fonduri bugetare. 

Proiectul prevede, printre altele, reabilitarea skatepark-ului existent și extinderea acestuia (cu peste 1.000 de metri pătrați - de la 1.050 de metri la 2.057,5 metri pătrați), realizarea unor zone de ședere, realizarea unui totem de intrare și amplasarea unui grup social automat. Va fi eliminată vegetația distrusă și se vor realiza lucrări de gazonare și de plantare de vegetație perenă. Parcul va beneficia de asemenea de un sistem de iluminat inteligent, de sistem de irigații modern și de mai multe cișmele.

Prin această investiție se urmărește revitalizarea Parcului Rozelor și redarea acestuia tineretului amator de sporturi extreme: toți clujenii vor putea să se bucure de un parc mai frumos și mai modern, iar tinerii iubitori de skateboarding vor câștiga un spațiu sportiv la nivel olimpic - mai ales că acest sport va fi introdus de anul viitor în competițiile olimpice internaționale.

Comenteaza