S-a relansat licitaţia pentru Parcul Farmec, investiţie de 1.9 milioane de lei

S-a relansat licitaţia pentru Parcul Farmec, investiţie de 1.9 milioane de lei

Primăria Cluj-Napoca a relansat licitaţia publică pentru modernizarea Parcului Farmec din Mărăşti. Prima încercare a avut loc în august 2020.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Valoarea total estimată este de 1.930.368,37 lei, fără T.V.A., din care: servicii de proiectare şi asistenţă tehnică 130.318,01 lei, fara T.V.A., execuţia lucrărilor şi organizare de şantier 1.800.050,36 lei, fără T.V.A. Durata de realizare a contractului este de 12 luni din care: 2 luni pentru serviciile de proiectare şi 10 luni pentru execuţia lucrărilor. Banii provin din fonduri bugetare, iar termenul de depunere a ofertelor este 17 noiembrie 2020. 

În parc se vor realiza sectoare de odihnă pasivă, sectoare pentru mișcare, loc de joacă pentru copii, zone verzi de recreere, mobilier urban nou și se va păstra biodiversitatea Canalului Morii. Vegetația existentă degradată va fi înlocuită și vor fi plantați noi arbori și arbuști. Aleile pietonale, fântâna și sistemul de iluminat vor fi modernizate, vor apărea un grup sanitar modern, cișmele ornamentale, rastel de biciclete și amenajări în jurul apei.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza