News alert S-a ridicat carantina în Chinteni. “Nu vă apucați de petreceri private!”

S-a ridicat carantina în Chinteni. “Nu vă apucați de petreceri private!”

Comuna Chinteni a ieșit din carantină începând cu ora 17:00 a zilei de sâmbătă. Totuși, primarul Lucia Suciu îi avertizează pe cetățeni să mențină măsurile de protecție sanitară.

„Vă informăm că, în urma analizelor efectuate de către toți factorii abilitați, azi, 28.11.2020, începând cu ora 17:00, se va ridica măsura carantinei zonale instituite la nivelul localităților Chinteni, Deușu, Vechea și Sânmartin.

Cu toate acestea însă, vă rugăm să fiți și în perioada următoare la fel de responsabili, întrucât o relaxare prea mare ar putea să ne readucă în aceeași situație.

Respectăm cu strictețe aceleași măsuri, pentru siguranță noastră a tuturor: purtarea măștii de protecție; spălarea și dezinfectarea mâinilor; evitarea deplasărilor inutile, a vizitelor și a petrecerilor private”, a transmis primarul. 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a decis aplicarea de restricții suplimentare, din 28 octombrie, în localitățile Apahida, Baciu, Borșa, Chinteni, Jichișu de Jos și Huedin, având în vedere că rata de incidență cumulată a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile a depășit pragul de 3 la mia de locuitori.

loading...
Comenteaza