Își face sală de fitness, saună și piscină. E profesor la UMF

Își face sală de fitness, saună și piscină. E profesor la UMF

Cartierul Borhanci se dezvoltă pe zi ce trece. După blocuri și case, clujenii se gândesc și la petrecerea timpului liber. Comisia de urbanism va discuta, săptămâna aceasta, PUD-ul pentru o sală de fitness, cu saună și piscină, pe strada Theodor Pallady, nr.28.

"Tema-program presupune reglementarea unui PUD în scopul realizării unui corp de clădire cu funcțiuni conexe locuirii. Acesta va cuprinde funcțiunea de piscină, sauna , sală de fitness și anexe aferente acestor spații. Regimul de înălțime nou propus este de S+P, unde subsolul va fi un etaj tehnic, cu posibilitatea de a vizita pentru mentenanță piscina precum și alte spații tehnice conexe", se arată în documentația publicată de municipalitate. 

Accesul auto și pietonal în interiorul parcelei nu se modifică și se va realiza în continuare de pe latura vestică a terenului, din strada Theodor Pallady. Se vor amenaja o serie de platforme pentru a lega corpul nou de casa existentă. Accesul în clădire se va face de pe latura nordică a construcției, de pe zona de platforme nou amenajată. Nu se modifică numărul locurilor de parcare.

Beneficiarul proiectului este Mureșanu Fior Dafin, iar proiectant TRANS FORM S.R.L. Dafin Fior Mureşanu este profesor de Neurologie la Universitatea de Medicinǎ şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, medic primar neurolog, preşedintele Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare și preşedintele Societăţii pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii şi al Institutului de cercetare ştiinţifică RoNeuro, precum și membru în peste 30 de societăţi internaţionale şi naţionale de profil.

Comenteaza