Șantier pentru prima stradă smart din Cluj. VEZI restricțiile de circulație

Șantier pentru prima stradă smart din Cluj. VEZI restricțiile de circulație

Luni, 9 septembrie 2019, încep lucrările de modernizare a străzii Molnar Piuariu. Proiectul pentru prima stradă smart din Cluj-Napoca este finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020, iar valoarea totală a investiției este de 1,3 milioane euro.

În prima etapă, lucrările se vor executa pe tronsonul cuprins între strada Fabricii de Zahăr și str. Teleorman, unde circulația autovehiculelor va fi închisă. Restricțiile de circulație vor fi semnalizate prin indicatoare rutiere. 

Investiția presupune reorganizarea străzii Molnar Piuariu prin eliminarea diferențelor de nivel între spațiul exclusiv pietonal (trotuare) și spațiul pe care este permisă circulația automobilelor; refacerea întregii suprafețe de călcare; reorganizarea intersecțiilor; propunerea unui concept de mobilare urbană modern şi coerent adaptat specificului străzii/zonei. De asemenea, vor fi plantați arbori și arbuști și se vor executa lucrări pentru asigurarea iluminatului public şi de siguranţă modern şi performant care să permită creşterea eficienţei energetice; lucrări pentru iluminat festiv, iluminat arhitectural.

Lucrările sunt executate de SC Diferit SRL, durata de execuție fiind de 5 luni.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza