Săptămâna Căsătoriei în România, lansată de la Cluj

Săptămâna Căsătoriei în România, lansată de la Cluj
Grupul de iniţiativă Marriage Week România, în parteneriat cu municipalitatea clujeană, lansează mâine “Săptămâna Căsătoriei”.
În România, evenimentul va debuta, în premieră, din 2011. Este vorba despre o sărbătoare internaţională iniţiată în Marea Britanie în 1997 care are ca scop promovarea căsătoriei şi a valorii familiei în societate şi în lume.

Evenimentul “Săptămâna Căsătoriei” se celebrează anual în tot mai multe ţări şi constă într-o serie de manifestări pentru cuplurile căsătorite, care se întind pe durata a şapte zile în perioada 7-14 februarie. Intenţia este ca, începând din 2011, să fie organizată o manifestare similară şi în România. “Este vorba despre o premieră. Marţi, la primărie, în Sala de Sticlă, începând de la ora 11.00, va avea loc o prezentare a evenimentului care pregăteşte lansarea naţională a Săptămânii Căsătoriei în 2011 şi se adresează organizaţiilor, instituţiilor, bisericilor şi firmelor din Cluj dornice să iniţieze sau să găzduiască în 7-14 februarie 2011 diverse evenimente sau acţiuni comerciale pentru cuplurile căsătorite”, au informat reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

(D.A.)

Comenteaza