Foto Scandalul Boc - Sile Puşcaş continuă cu scrisori deschise. Puşcaş acuză presiuni, Boc demontează minciunile cu documente

Scandalul Boc - Sile Puşcaş continuă prin scrisori deschise publicate în presă. Puşcaş susţine că susține că a fost presat să cedeze cei 2.108 mp de teren de la Platinia, în repllică Boc transmite că minciuna are picioarele scurte.

Omul de afaceri Sile Pușcaș, patronul firmei Florisal, care a ridicat ansamblul Platinia, de pe Calea Mănăștur, a oferit, pentru Ştiri de Cluj, explicații despre ”retragerea donației” de teren făcută către Primăria Cluj-Napoca ”În vederea prelungirii străzii Oțetului și Calea Mănăștur”. Pușcaș susține că a fost presat să cedeze cei 2.108 mp de teren, pentru a putea realiza lucrările. Acesta mai spune că el nu cere acum retragerea donației, ci despăgubiri.

Referitor la informațiile difuzate în presă, legat de scrisoarea omului de afaceri Sile Pușcaș, Primăria Cluj-Napoca face următoarele precizări:

"Minciuna are picioarele scurte, domnule Sile Pușcaș! Cluj-Napoca este un oraș pentru cetățeni, Nu pentru profit! Vă prezentăm documentele oficiale prin care dumneavoastră, din proprie inițiativă, pentru a putea realiza complexul Platinia, donați Primăriei suprafața necesară pentru lărgirea și realizarea legăturii între Calea Mănăștur și strada Oțetului.

Este ilegal și imoral ca, după ce ați obținut profituri de zeci de milioane de euro din mallul Platinia să mai solicitați bani publici pentru un teren pe care dumneavoiastră l-ați donat orașului pentru a vă putea realiza investiția ”Platinia”.

Cluj-Napoca este un oraș pentru cetățeni, nu pentru profit, domnule Sile Pușcaș! Este păcat, ca 350.000 de cetățeni ai Clujului să stea zilnic blocați în trafic în zona Calea Mănăștur- strada Moților pentru că dumneavoastră vreți bani din orice și cu orice preț fără temei legal.

Anexăm prezentei următoarele:

- Extras foto din memoriul depus de dumneavoastră pentru aprobarea PUZ;


- Extras foto din oferta de donație drum, semnată de firma dumneavoastră, prin care dumneavoastră, fără bani, donați acest teren orașului", a transmis municipalitatea clujeană. 

loading...
Etichete
Comenteaza