Scandalul CJ-Aeroport continuă. Forul judeţean se "înarmează" cu avocaţi şi comandă un audit extern

Scandalul CJ-Aeroport continuă. Forul judeţean se "înarmează" cu avocaţi şi comandă un audit extern
| Foto: facebook.com/airportcluj.ro

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj dispune un audit extern care va evalua activitatea din ultimii doi ani a Consiliului de Administraţie de la aeroport. De asemenea, conducerea cere extinderea serviciilor juridice, aprobate cu scandal în şedinţa din iunie 2019.

Proiectul de hotărâre privind achiziţionarea de servicii de consultanță pentru evaluarea performanței Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional "Avram Iancu" Cluj urmează să fie supus votului consilierilor județeni în ședința de miercuri, 31 iulie 2019. Proiectul vine ca urmare a votului de principiu dat de consilierii județeni în şedinţa ordinară din luna iunie pentru efectuarea unui audit extern la Aeroportul Internaţional Cluj, având în vedere opiniile divergente ale consiliului județean, consiliului de administrație și conducerii executive a regiei.

Astfel, prin proiectul întocmit, Executivul CJ propune efectuarea unei evaluări asupra performanţei Consiliului de Administraţie al aeroportului începând cu anul 2017 până în prezent. Serviciile de consultanță vor fi achitate din bugetul propriu al județului Cluj.

Servicii juridice şi pentru funcţionarii CJ

Pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri mai este inclus un proiect de hotărâre prin care se cere abrogarea Hotărârii Consiliului Județean Cluj nr. 138/28.06.2019 privind aprobarea achiziţionării de servicii juridice pentru procesele cu aeroportul şi se propune o nouă hotărâre, care să includă şi servicii juridice care să acopere procesele funcţionarilor instituţiei cu aeroportul.

MAI MULTE INFORMAŢII AICI: Consiliul judeţean angajează avocat pentru cele 44 de procese cu aeroportul

Comenteaza