Schimbarea destinaţiei garajelor va fi interzisă la Cluj

Schimbarea destinaţiei garajelor va fi interzisă la Cluj
Măsura va fi luată având în vedere creşterea continuă a numărului de autoturisme din municipiu şi posibilităţile limitate de amplasare a noi locuri de parcare.

Consiliul local va discuta în şedinţa de marţi, 14 iunie, propunerea privind interzicerea schimbării destinaţiei garajelor din municipiu, în spaţii cu alte destinaţii.

"Încercăm astfel să eliminăm orice situaţii de genul transformării garajelor de la parterul sau demisolul blocurilor noi, în locuinţe sau spaţii cu altă destinaţie. Totodată, vom obţine şi eliberarea străzilor de maşini, pentru că vor exista soluţii pentru parcarea acestora în zonele nou costituite", a precizat primarul Sorin Apostu.

Măsura va fi luată având în vedere creşterea continuă a numărului de autoturisme din municipiu şi posibilităţile limitate de amplasare a noi locuri de parcare. De asemenea, primaria nu este de acord cu diminuarea numărului de garaje prin transformarea acestora în spaţii cu alte destinaţii precum locuinţe, comerţ, prestări servicii şi depozitare.

 

Comenteaza