Se asfaltează drumurile din Feleacu

Se asfaltează drumurile din Feleacu

Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale (AFIR) a acordat avizul final pentru lucrările de asfaltare a localității comunei Feleacu, situată lângă municipiul Cluj-Napoca.

“În 15 iulie am semnat contractul pentru execuția celor 7 km drum finanțați pe fonduri europene, iar în 3 august am primit de la AFIR avizul final pentru a putea da startul lucrărilor de asfaltare. Având aceste documente, am predat amplasamentul executanților și am dat ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare a acestor drumuri”, conform conducerii Primăriei Feleacu.

Constructorul și administrația locală vor lua legătura cu locuitorii de pe străzile pe care urmează să se execute lucrări de asfaltare pentru ca disconfortul creat în timpul acestora sa fie cât mai mic. Pentru  acest an, în Feleacu, planurile sunt să se execute 4 km de drum până la primul strat de asfalt.

Demararea acestui proiect a întarziat din cauza faptului ca a fost nevoie de mai multe licitații pentru desemnarea unui câștigător. 

„Față de majoritatea localităților care au depus și au obținut finanțare pentru aceste proiecte, pe măsura 7.2, în luna mai 2016, noi am obținut finanțare în extrasesiunea din 2017, când au fost finanțate doar 50 proiecte în zona montană.

Pentru comuna noastră factorul decisiv pentru obținerea finanțării și a unui punctaj bun au fost drumurile alese în proiect pentru a fi asfaltate”, au explicat reprezentanții administrației locale.

Comenteaza