Se caută o nouă conducere la Revista Tribuna

Se caută o nouă conducere la Revista Tribuna
Consiliul Judeţean organizează concurs pentru a asigura o nouă conducere la revista Tribuna, pe care o deţine în subordine. Actualului director, Maxim Danciu, i-a expirat mandatul de director, astfel că de la 1 octombrie va fi anunţat, oficial, concursul de proiecte în urma căruia va fi selectat un nou manager. Surse din interiorul Consiliului Judeţean au anunţat că cel puţin trei persoane au fost recomandate, pe filieră politică, pentru acest post.

Un alt post călduţ de director, de data aceasta la revista culturală Tribuna, va fi scos la bătaie începând din 1 octombrie. După ani de zile de când Maxim Danciu a făcut legea la nivelul redacţiei Tribuna, a venit momentul ca acesta să se retragă, pe de-o parte pentru că mandatul i-a expirat, iar pe de altă parte pentru că acesta va împlini anul viitor 65 de ani, urmând să fie pensionat. Conducerea Consiliului Judeţean a decis, astfel, să organizeze un nou concurs pentru ocuparea acestui post de director, astfel că pretendenţii au şi apărut deja.

Surse din Consiliul Judeţean au precizat că pe filieră politică, cel puţin trei persoane au fost propuse pentru acest post. Cert este că nici actualii redactori ai Tribuna nu stau indiferenţi, aceştia fiind la rândul lor interesaţi să-şi desemneze un reprezentant care să intre în lupta pentru a câştiga şefia redacţiei. Deschiderea concursului va fi anunţată oficial în 1 octombrie, dacă plenul Consiliului Judeţean va aproba această decizie în şedinţa de joi. Conform calendarului propus de Consiliul Judeţean, în 22-26 octombrie ar urma să fie depuse mapele de concursa şi proiectele de management de către candidaţi. În 29 octombrie - 9 noiembrie vor fi analizate proiectdle, iar în 12- 23 noiembrie, candidaţii vor fi invitaţi la interviu, pentru a-şi susţine proiectele de management. O comisie a Consiliului Judeţean ar urma să evalueze propunerile, urmând să anunţe, oficial, câştigătorul postului.

Comenteaza