Se eliberează abonamentele de parcare pentru zona centrală

Se eliberează abonamentele de parcare pentru zona centrală
Clujenii pot să-şi achiziţioneze abonamentele de parcare pentru zona centrală, pentru anul 2013, de la ghişeele Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor de pe strada Moţilor, începând de astăzi.

Conform municipalităţii este vorba despre:

- abonamente pentru persoane fizice la preţul de 50 lei/lună. În vederea achiziţionării abonamentelor clujenii vor prezenta următoarele acte în original: certificatul de înmatriculare al autoturismului şi cartea de identitate a posesorului.
- abonamente persoane juridice la preţul de 70 lei/lună. Sunt necesare următoarele acte: certificatul de înregistrare al firmei şi certificatul de înmatriculare al autoturismului.
- abonamente riverani la preţul de 25 lei/lună. Doritorii au nevoie de certificatul de înmatriculare al autoturismului şi cartea de identitate a posesorului.
- abonamente transmisibile la preţul de 120 lei/lună pentru care este nevoie de următoarele acte în copie: cetrificatul de înregistrare al firmei.

Ghişeul este deschis publicului de luni până miercuri şi vineri, între orele 8.30-16.30, iar joi de la 8.30 până la 18.30.

Etichete
Comenteaza