Se extinde canalizarea pe trei străzi din Cluj-Napoca. Lucrările costă peste 2.5 mil. lei

Se extinde canalizarea pe trei străzi din Cluj-Napoca. Lucrările costă peste 2.5 mil. lei
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Compania de Apă „Someș” S.A. a demarat procedura de achiziție a contractului de lucrări ce prevede extinderea rețelei de canalizare menajeră pe trei străzi din municipiul Cluj-Napoca: Haller Karoly, Galaction Liviu Munteanu și Nicolae Pătrașcu.

Proiectul constă în extinderea rețelei de canalizare pe o lungime cumulată de cca. 1,4 km, pentru optimizarea rețelei urmând a fi amplasată și o stație de pompare a apei uzate.

„Această nouă investiție finanțată din banii județului Cluj vine în completarea celei europene, în valoare de peste 70 de milioane de lei, care vizează extinderea conductelor de apă și canalizare pe nu mai puțin de 36 de străzi din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis liderul CJ Cluj, Alin Tișe.

Valoarea estimată a contractului este de 2.517.739 lei, finanțarea fiind asigurată de Consiliul Județean Cluj prin intermediul Fondului de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID) constituit împreună cu Compania de Apă în vederea derulării acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Comenteaza