Se extinde rețeaua de alimentare cu apă într-o comună din Cluj

Se extinde rețeaua de alimentare cu apă într-o comună din Cluj
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar în vederea extinderii rețelei de alimentare cu apă în comuna Mica.

„Este un nou pas spre o ordine firească a lucrurilor, astfel încât locuitorii comunei Mica să aibă acces într-un număr cât mai mare la infrastructura de apă. Ne dorim, în continuare, și întreprindem toate demersurile pentru ca din ce în ce mai mulți locuitori ai județului să beneficieze de avantajele racordării la sistemul centralizat de furnizare a apei potabile”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Investiția, ce urmează a fi derulată de Primăria Mica, vizează localitățile Mănăstirea, Mica, Dâmbu Mare, Sânmărghita, Valea Luncii, dar și drumul județean 161D (extravilan), care duce dinspre localitatea Mănăstirea spre localitatea Nireș.

Ulterior finalizării, investiția va fi preluată în administrare de Compania de Apă ,,Someș” S.A., societate aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

În prezent, localitățile comunei Mica dispun, parțial, de rețele de alimentare cu apă, proiectul având obiectivul de a le extinde pe cele existente, astfel încât întreaga populație a comunei să beneficieze de acces la apă potabilă.

Sunt vizate, astfel, 11 străzi din comună, suprafețele totale ce vor fi ocupate de noul sistem de alimentare cu apă fiind de 11.700 de mp.

Comenteaza