Se extinde rețeaua de apă și canalizare într-o localitate din Cluj

Se extinde rețeaua de apă și canalizare într-o localitate din Cluj
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar în vederea extinderii rețelelor de apă și canalizare în satul Aghireșu Fabrici, comuna Aghireșu.

„Forul administrativ al județului susține toate investițiile care contribuie la creșterea calității vieții, în toate comunele clujene. Fiecare proiect edilitar de acest gen ne apropie tot mai mult de dezideratul asumat, respectiv conectarea la apă potabilă în sistem centralizat a tuturor clujenilor”, a transmis liderul CJ Cluj, Alin Tișe.

Este vizată, astfel, extinderea conductei de apă potabilă și canalizare în partea de est a satului Aghireșu Fabrici, unde, în prezent, nu există rețele edilitare. Proiectul prevede, totodată, și amplasarea unei stații de pompare.

Finanțată din bugetul Primăriei Aghireșu, investiția mai prevede și realizarea de branșamente de apă și racorduri de canal menajer, până la limita proprietăților. 

După construire și, respectiv, recepție, conductele vor fi conectate la rețelele publice administrate de Compania de Apă „Someș”, care deservesc întreaga localitate.  

Comenteaza