Se închide circulaţia în centrul Clujului, restricţiile de circulaţie sunt aplicabile din această seară. Pe ce străzi nu ai voie să circuli

Se închide circulaţia în centrul Clujului, restricţiile de circulaţie sunt aplicabile din această seară. Pe ce străzi nu ai voie să circuli
Şoferii trebuie să ştie că mâine este prima zi în care traficul în centrul municipiului Cluj-Napoca va fi închis. Primăria anunţă că impune restricţii de circulaţie încă din această seară de la 22:00.

Instituţia arată că din această seară se închid străzile Gheorghe Şincai şi Napoca, de la 22:00, şi se va permite doar efectuarea virajului la dreapta pe direcţia Piaţa Lucian Blaga spre str. Republicii.

De asemenea, pe parcursul zilei de mâine se va închide circulaţia rutieră pe străzile Petru Maior, Gheorghe Şincai, Napoca şi în Piaţa Lucian Blaga, iar pe străzile Victor Babeş şi Ion Creangă se va inversa sensul de circulaţie, iar acestă modificare va fi marcată prin semnalizare rutieră cu indicatoare şi panouri galbene. De asemenea, pe strada Memorandumului şi pe Bd. 21 Decembrie 1989 între hotelul Melody şi Prefectura Cluj va fi deschisă circulaţia pe contrasens, urmând să se monteze separatori de sensuri.

Traseul propus conducătorilor auto va fi Calea Moţilor la intersecţia cu strada Petru Maior - Memorandumului - Piaţa Unirii - B-dul 21 Decembrie - intersecţia B-dul 21 Decembrie 1989 cu Piaţa Avram Iancu. Se vor amplasa separatori de trafic pentru sistematizarea circulaţiei în această zonă.

Totodată, mâine şi duminică se va închide circulaţia pe latura vestică a pieţei Unirii, pe străzile Napoca, Samuil Micu, Ion Raţiu, Eroilor, şi Universităţii între I. C. Brătianu şi Piaţa Unirii.

Comenteaza