Se mută stațiile CTP de la gară

Se mută stațiile CTP de la gară

Compania de Transport Public (CTP) Cluj anunță că stațiile de autobuz din Piața Gării, cele vizavi de fosta gară mică, se mută temporar.

Începând de astăzi, 04.04.2022, ca urmare a lucrărilor de modernizare din zona stației P-ța Gării Sud, aceasta va fi relocată până la finalizarea lucrărilor pe str. Horea, între str. I.L. Caragiale și P-ța Gării.

Staţia CTP de la Gară, modernizată cu 1.5 milioane lei

Noua staţie CTP de la gară va avea acoperiş verde şi panou lateral, băncuţe, iluminare cu LED, dar şi un dispecerat: birou abonamente tiketing pentru 2 operatori, birou dispecerat pentru 1 operator, 2 grupuri sanitare. În zona staţiei se vor monta granit şi coşuti de gunoi. De asemenea, vor fi camere de supraveghere video.

Amintim că municipalitatea va demola două staţii de autobuz care nu au mai fost modernizate din anii '90 (Piaţa Gării şi de la Expo Transilvania), urmând ca în locul lor să fie construite staţii moderne. Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca are în vedere modernizarea a 87 de staţii de autobuz şi alinierea acestora la standarde internaţionale în domeniu.

Valoarea totală a investiției este de 1.501.398 lei (valoare cu TVA). Durata de execuție a lucrărilor este de 3 luni. Durata de execuție a lucrărilor este de 3 luni.

Comenteaza