Video Foto Se pregătesc asfaltările la parcările noi de pe Mehedinţi, colţ cu Câmpului. Garajele de cartier sunt de acum istorie

Se pregătesc asfaltările la parcările noi de pe Mehedinţi, colţ cu Câmpului. Garajele de cartier sunt de acum istorie

În weeked-ul care a trecut muncitorii municipalităţii au lucrat ca să pregătească terenul pentru asfaltare, ca urmare a demolării garajelor de cartier din Mănăştur, de pe strada Câmpului, colţ cu strada Mehedinţi. 

În luna iulie, mănăşturenii au demolat pe repede înainte o grămadă de garaje de pe străzile Mehedinţi, Vidraru, şi Câmpului din cartierul Mănăştur. 

În weekend muncitorii RADP au lucrat pentru a pregăti terenul unde erau anterior garajele de cartier. Lucrurile se mişcă în ritm alert, iar clujenii vor avea în curând asfalt în locul garajelor, iar apoi mai multe locuri de parcare.  

Acţiunea a fost demarată de câţiva ani în Cluj-Napoca, iar oraşul iese treptat din era garajelor de cartier şi intră în cea a parcărilor şi a parking-urilor de cartier. Potrivit municipalităţii, în locul garajelor oamenii vor primi locuri de parcare cu abonament.  

Citeşte şi:
Ultima redută a garajelor de cartier în Mănăştur. Demolări pe Mehedinţi

ADIO inspecţie auto în garaj! Continuă marea demolare a garajelor de cartier din Cluj-Napoca. Etapa pe Mănăştur, din weekend

Comenteaza