Se pregăteşte concursul de soluţii pentru Cetăţuie. Dezbatere publică AZI!

Se pregăteşte concursul de soluţii pentru Cetăţuie. Dezbatere publică AZI!

Primăria Cluj-Napoca doreşte modernizarea Cetăţuii şi are în vederea construirii unui teatru de vară, printr-un concurs de soluţii pe care îl va lansa împreună cu Ordinul Arhitecţilor din Transilvania (OAR). Înainte de toate, clujenii sunt invitaţi la dezbatere publică. 

Dezbaterea publică pe tema reamenajării zonei Cetățuii va avea loc joi, 15 noiembrie 2018, la Casino - Centrul de Cultură Urbană Cluj, începând cu ora 18:00. Evenimentul este organizat de Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC), un laborator de idei, permanent, în care se dezvoltă și se testează diferitele forme de colaborare între actorii din oraș, cu scopul de a încuraja participarea clujenilor la viața orașului și de a promova discuții privind proiectele de dezvoltare urbană. 

88.500 de euro pentru teatru de vară pe Cetăţuie

Primăria doreşte să lanseze un concursul de soluţii, organizat în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România - Filiala Transilvania, pentru modernizarea Cetăţuii. La finele lunii ianurie 2017, Consiliul Local (CL) a aprobat cuantumul premiilor ce urmează să fie acordate: 88.500 de euro în total (premiul I - contractul de proiectare - 367.600 de lei, premiul II - 20.000 de lei, premiul III - 10.000 de lei). 

Mai multe detalii AICI! 

Comenteaza