Se prelungește termenul de plată pentru parcările cu abonament. Care este noul termen

Se prelungește termenul de plată pentru parcările cu abonament. Care este noul termen

Consilierii locali au aprobat în ședința de îndată de luni prelungirea termenului până la care se pot plăti parcările cu abonament. Termenul inițial era 31 martie.

”Dorim să prelungim până în 30 iunie plata parcărilor și a taxei pentru cimitire pentru a evita în această perioadă aglomerarea de la ghișee. Să sperăm că și guvernul va prelungi perioada de plată a impozitelor și taxelor locale până la aceeași dată”, a spus primarul Emil Boc.

Potrivit proiectului de hotărâre, sunt avute în vedere atât parcările din cartiere pentru riverani cât și abonamentele din parkingurile supraterane.

”Având în vedere că nu există o variantă alternativă de prelungire a abonamentelor de parcare întrucât este necesară prezentarea de către abonați a documentelor care dovedesc îndeplinirea condițiilor prevăzute de regulament (carte de identitate și vertificat de înmatriculare), precum și faptul că în prezent mai sunt neachitate 4.371 de locuri de parcare, este necesară prelungirea termenului de plată până la 30 iunie pentru anul 2020”, se arată în raportul de specialitate a proiectului de hotărâre.

Consilierii locali au aprobat în unanimitate această măsură. Noul termen de plată se aplică și pentru taxa de reconcesionare pentru locurile de înhumare, a căror concesiune a expirat în 2019. O hotărâre de Consiliu Local a fost votată și în acest sens la ședința de luni.

 

Comenteaza