Se redeschid restaurantele și sălile de spectacol în Câmpia Turzii! Primarul le mulțumește oamenilor pentru "responsabilitate"

Se redeschid restaurantele și sălile de spectacol în Câmpia Turzii!  Primarul le mulțumește oamenilor pentru "responsabilitate"
| Foto: Facebook

Începând de mâine, 27 ianuarie 2021, Municipiul Câmpia Turzii iese din scenariul galben și intră în scenariul verde. E liber la distracție, dar cu unele restricții. 

Rata de incidență a cazurilor COVID-19 la Câmpia Turzii este de 0.65/1000 de locuitori. Odată cu intrarea în scenariul verde, se vor aplica următoarele măsuri:

• Activitatea cinematografelor, a instituțiilor de concerte și/sau spectacole, va fi permisă în capacitate de 50%;
• Va fi permisă activitatea la interior, în cafenele și restaurante, în capacitate de 50%;
• Se permite organizarea de spectacole în aer liber, cu participarea a maximum 300 de persoane, pe scaune, cu o distanță de minim 2 m între acestea.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Dorin Lojigan le mulțumește tuturor celor care au contribuit la relaxarea măsurilor.

"Acest lucru ar fi fost imposibil fără implicarea câtorva entități, printre care Spitalul „Dr. Cornel IGNA”, Poliția Municipiului Câmpia Turzii, Poliția Locală Câmpia Turzii și, desigur, dumneavoastră – cetățenii municipiului, care prin responsabilitatea de care ați dat dovadă, ați reușit să depășiți momentele grele prin care a trecut comunitatea noastră", scrie Lojigan.

Primarul din Câmpia Turzii le atrage atenția oamenilor că trebuie să fie în continuare responsabili:

„Această relaxare a restricțiilor nu reprezintă nicio ignorare a virusului și nici un îndemn spre iresponsabilitate. Pentru a nu anula eforturile autorităților și toată lupta care s-a dus până astăzi cu această pandemie, suntem obligați ca – în continuare – să aplicăm măsurile de prevenire. Spălați-vă cât mai des pe mâini, purtați mască de protecție în spațiile publice deschise și închise, dezinfectați-vă mâinile, evitați plățile cu bani cash și FIȚI RESPONSABILI!”

Comenteaza